2011. október 28., péntek

"Tüsi" Vérnyomás regeneráló készülék - Jelenlegi ára: 29 845 Ft

 
A vérnyomás szabályozó masszázskészülék magas szintű technológiával előállított termék, amely modern biológiai és orvosi kutatásokon alapul, valamint a hagyományos kínai népi "; czinlo"; terápián. Hatékonyan beállítja a vérnyomást (3 perc alatt csökkenti a vérnyomást), gyorsan megszünteti a fájdalmakat, elősegíti a fejbőr még élő hajhagymáinak növekedését. Szabályozza az agykéreg vérkeringését, javítja az emlékezőtehetséget.
*
Javallat:
Szív-és érbetegségek.
Fejfájás, migrén, szédülés.
Agyi vérkeringési zavarok, agyvérzés utáni állapot.
Emlékezőképesség, figyelem-összpontosítás csökkenése.
Seborrhoea, hajhullás.
Korai őszülés.
Bioenergia kiegyensúlyozatlanság.
A készülékről:
A modern orvostudomány legújabb találmánya azt állítja, hogy a bioáram és a magas vérnyomás forrása szorosan összefüggnek. A magas vérnyomás kezdeti stúdiumában a sejtfal ionjainak anomáliás mozgása (vagyis patológiai potenciál) tapasztalható, ugyanakkor a véráramban sebességcsökkenést, a kis artériákban görcsöket, a vérerekben eltömődést és más jelenségeket lehet észrevenni, amik végső soron a vérnyomás emelkedéséhez vezetnek.
A készülékünk használatakor, miután érintkezik a testünkkel, áramkörével stimulálja a testünk belső áramkörét.
Ezzel közvetlenül javítja az artéria sejtfalának a potenciálját, megszünteti a kisartériák görcseit, növeli a vörös vérsejtek külső kölcsönös ellenállását. Ebből a vér mágnesességének és viszkozitásának csökkenése következik, ami csökkenti a vérerek eltömődését, és normálisra csökkenti a véredény falára lerakódott koleszterin mennyiségét is. Ennél fogva, ha lehetséges azonnali hatást elérni, akkor ugyanúgy lehetséges a tartós hatás elérése is.
A készülékünk lehetőséget ad arra, hogy gyorsan elérjük a kívánt hatást. A nagy titok a 21terápiás fogban rejlik, amelyek 3 csoportban helyezkednek el. Amikor a terápiás fogak érintkeznek a testtel, akkor a testünk bioáramai összegyűlnek rajtuk, és bezárják a készülék áramkörét, amely megváltoztatja az energiájukat, és továbbadja, így a sejt sérült potenciálja megjavul, és a vérnyomás csökken (testünk rejtett tartalékainak stimulációja).
A készülék kettős szabályozó hatással rendelkezik: magas vérnyomásnál csökkenti, alacsony vérnyomásnál normalizálja azt. A bioáramok összevisszasága egyenes hatással van a vérnyomásra. Mihelyt a készülék kiegyenlítette a bioáramokat, a vérnyomás stabilizálódik, és a készülék befejezi működését, emiatt túl alacsonyra nem tudja lehúzni a vérnyomást.
A készülék kifejezetten a vérnyomás szabályozásra készült, de tömeges használata során kiderült, hogy megszünteti a fejfájást, szédülést is, javítja az emlékezőképességet, serkenti az agy vérellátását, segíti a szív- és érbetegségek gyógyulását.
A készülék alkalmazása hosszú ideig ellenőrzés alatt tartja a seborrheát és a foltos kopaszodást. Fiatal és középkorú embereknél a készülék használata révén, újra kinőhet a haj.
Korán megőszülő embereknél a haj fokozatos sötétedése lesz tapasztalható. Ugyanakkor a készüléknek megelőző hatása is van a seborrhoea és hajhullás tüneteivel szemben, ugyanis serkenti a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák táplálását, jótékonyan hat a haj növekedésre. A készülék hatását fokozhatjuk, ha a használata során több szezámmagot, diófélét és tengeri káposztát fogyasztunk.
Figyelem: azok a betegek, akiknél a hajhagymák elpusztultak, nem tudnak újból hajat növeszteni, és a hajhagymákat sem lehet helyreállítani.
GYÓSZERT ELHAGYNI CSAK AZ ORVOS BELEEGYEZÉSÉVEL SZABAD!
A készülék súlya: 160 g.
A készülék mérete: 9 cm átmérőjű.
 


Jelenlegi ára: 29 845 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 06:31
. "Tüsi" Vérnyomás regeneráló készülék - Jelenlegi ára: 29 845 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése