2011. július 26., kedd

2 db GEORGE mintás rövid ujjú póló kislánynak - Jelenlegi ára: 399 Ft


Eladó a képen látható két kislány póló, egyben. Egyszer sem használtuk, csak át lettek mosva. Nagyon szépek, puhák, igazi nyárias darabok. Állapotuk hibátlan, folt- és sérülésmentesek.
A rózsaszín csíkos a kisebb méret, újszülöttre való, 56-os. Méretek:
Mellbőség: 25 cm
Derékbőség: 25 cm
Teljes hossz: 26 cm
Ujjhossz: 8 cm (vállvarrástól)
A fehér póló 62-es méret (0-3 hónaposra való). Méretek:
Mellbőség: 26, 5 cm
Derékbőség: 27 cm
Teljes hossz: 27 cm
Ujjhossz: 9 cm (vállvarrástól)
Felmerülő kérdéseidre szívesen válaszolok, írj bátran!
 
Ha van időd, látogass el hozzám a napokban újra – folyamatosan töltöm fel a család és a háztartás jó állapotú, vagy éppen sosem használt holmijait. Érdemes lehet visszanézned, mert a gyermekholmitól a felnőtt ruházaton át a háztartás különböző termékeiig sok minden előfordul majd.
Nyertes licit esetén mielőbb (3 napon belül) vedd fel velem a kapcsolatot, a termék ellenértékét pedig legkésőbb 7 napon belül kérem kifizetni. Ellenkező esetben kedvezőtlen értékelést kell adjak és a terméket ismét árverésre bocsátom, de ez nekem sem feltétlenül jó. Épp ezért fontos, hogy ha bármi gond felmerül, beszéljünk róla, mindenre lehet megoldást találni!
Postázás előre utalás után történhet és ajánlva (sima posta csak a vevő felelősségére), postára menni általában kedden és csütörtökön tudok. Személyes átvételt csak nagyon korlátozott feltételek mellett tudok biztosítani.
Kérlek, ezeket vedd figyelembe a licitáláskor.
Az aukcióra bocsátott termékeket eladásra kínálás előtt átnézem, az esetleges hibákat a terméklapon mindig feltüntetem. A terméket tisztán postázom, elővigyázatosan csomagolva. Ha ennek ellenére mégis kifogás merülne fel az elküldött tétellel kapcsolatban, kérlek, feltétlenül keress meg (még mielőtt negatív kritikával illetnél), hogy legyen lehetőségem a problémáról első kézből értesülni és orvosolni azt, ha módomban áll.
Szép napot és jó böngészést, licitálást kívánok!
 


Jelenlegi ára: 399 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 20:42
. 2 db GEORGE mintás rövid ujjú póló kislánynak - Jelenlegi ára: 399 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése