2011. július 27., szerda

Spéder Zsolt: Párhuzamok - Jelenlegi ára: 1 230 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! PárhuzamokA könyv listaára: 1500 Ft. Leírás:
Az Életünk fordulópontjai - Erdély kutatás négy intézmény: a KSH Népességtudományi Kutatóintézet, a Max Weber Társadalomkutató Alapítvány, az RMDSZ demográfiai munkacsoportja, valamint az Etnikumközi Kapcsolatok Kutató Intézete (CCRIT) szoros együttműködésével zajlik, 2000 óta. A program célja, hogy átfogó és egyben részletes képet adjon a rendszerváltást követően felgyorsuló demográfiai változásokról, a nemzetközi Generation and Gender Programhoz (GGP) kapcsolódva. Jelen kötetben a kutatás eredményeit tették közzé. Az első részben a kutatás kereteiről olvashatunk. A második rész a demográfiai viselkedéssel foglalkozik. Itt szó esik a családalapítás változó gyakorlatáról, a gyermekvállalási szándékokról, a családnagyságról, a párkapcsolatok jellegzetességeiről Magyarországon és az erdélyi magyarok körében, az első elköltözésről a szülői házból s az első házasságok felbomlásáról is. A határon kívül, kisebbségben című fejezet vizsgálja a nyelvi készségeket, nyelvi viselkedést és etnokulturális reprodukciót az erdélyi magyar népesség vonatkozásában, valamint a migrációs hajlandóságot, terveket és attitűdöket is. Az utolsó fejezet négy tanulmánya foglakozik a fiatal népesség átrendeződésével a vidéki Magyarországon és Erdélyben, a nemek közötti egyenlőségek kérdésével a 21-44 év közötti népesség körében, a szegénységgel, valamint a magyar nyelvű roma közösségekkel. A gazdagon jegyzetelt, számos táblázattal és diagrammal ellátott kötetet elsősorban szakkönyvtáraknak ajánljuk beszerzésre. ISBN: 978-963-9597-16-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 230 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 17:19
. Spéder Zsolt: Párhuzamok - Jelenlegi ára: 1 230 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése